Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η 25η Μαρτίου και οι δημοτικές εκλογές

Η 25η Μαρτίου είναι μια εθνική γιορτή. Σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής επανάστασης ενάντια στην σκλαβιά της οθωμανικής κυριαρχίας. Ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, ο πρωτεργάτης της επανάστασης, με την στάση του εμπνέει όλους εμάς να μην το βάζουμε κάτω όποιες και αν είναι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις.
Σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία υποδουλωμένη στα πάθη, στις ιδιοτέλειες και στα συμφέροντα. Πρέπει μόνοι μας να αφυπνιστούμε και να πολεμήσουμε για να απαλλαχτούμε από τους «φίλους - εταίρους – δανειστές – κατακτητές» μας. Πρέπει να ξαναφτιάξουμε την πατρίδα μας. Χρειαζόμαστε μια νέα επανάσταση.
Η επανάσταση όμως πρέπει να αρχίσει από μέσα μας, την οικογένειά μας, τον Δήμο μας. Πρέπει να αποβάλουμε την δουλοπρεπή συμπεριφορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξιοπρέπεια το φιλότιμο και το κυμπαριλίκι είναι χαρακτηριστικά της Ελληνικής φυλής. Με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να ψηφίσουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρέπει να καταδικάσουμε όσους υπέγραψαν «προσκυνοχάρτια» στα οργανωμένα συμφέροντα, που εκπροσωπούνται από κάποιες δημοτικές παρατάξεις, που όλοι μας γνωρίζουμε.
Η ζωή μας είναι ένα δώρο που έχει ημερομηνία λήξεως και έχουμε το δικαίωμα να τη χαρούμε να την μοιραστούμε, να δημιουργήσουμε. Στηρίξτε αυθόρμητα, με το χέρι στην καρδιά, ανθρώπους ανιδιοτελείς που δεν ζουν για την πολιτική και ούτε ζουν από την πολιτική. Ανθρώπους που θα κάνουν μια φιλότιμη και ειλικρινή προσπάθεια για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου