Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το 1ο γκάλοπ στον Δήμο Θερμαϊκού

Πολλοί μιλούν ότι έχουν κάνει γκάλοπ και μάλιστα τα αποτελέσματά του, τους δίνουν την άνεση και την σιγουριά ότι θα κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές, αλλά για πρώτη φορά γίνεται ένα γκάλοπ διαδικτυακό, στο οποίο η συμμετοχή των δημοτών είναι αυτόκλητη γιατί διασφαλίζεται σε μέγιστο βαθμό  η ανωνυμία του συμμετέχοντα.
Επίσης δεν μπορεί κανένας αναλυτής να παραποιήσει τα αποτελέσματα του γκάλοπ υπέρ του πελάτη του και κατά των αντιπάλων του. Για να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη αξιοπιστία του γκάλοπ, φροντίσαμε το link του γκάλοπ να αναρτηθεί σ’ όλα τα τοπικά blogs, φιλικά και μη και προσπαθήσαμε να το διαδώσουμε σ’ όλους τους κατοίκους του δήμου, γιατί μας ενδιέφερε το δείγμα να είναι μεγάλο και αντιπροσωπευτικό. Θέλαμε να έχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα για να πάρουμε σωστές αποφάσεις αν θα κατέβουμε ή όχι στις εκλογές.
Αν και η διαδικτυακή μέθοδος από μόνη της έχει μεγάλη αξιοπιστία γιατί έχει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, όπως παράδειγμα ότι κάποιος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά από τον ίδιο υπολογιστή,  παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα, όπως για παράδειγμα ότι κάποιοι που δεν έχουν πρόσβαση ή δεν γνωρίζουν από υπολογιστές δεν θα συμμετέχουν και κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να παραποιήσουν τα αποτελέσματα υπέρ κάποιου υποψηφίου, θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν όποιον υπολογιστή βρίσκουν μπροστά τους, πχ από internet café.
Εμείς θεωρούμε ότι το γκάλοπ είναι σε μεγάλο βαθμό αξιόπιστο και σήμερα σας το παρουσιάζουμε ολόκληρο στο συγκεκριμένο link . Αντιπροσωπευτικά βλέπετε κάποια αποτελέσματα στις παρακάτω εικόνες. Θα διαπιστώσετε ότι οι πολίτες αυτού του τόπου πράγματι θέλουν καθαρούς ανθρώπους να διοικήσουν τον τόπο μας και θα τους ψήφιζαν με ευκολία, αλλά φοβούνται ότι στο τέλος θα επικρατήσει η παλαιοκομματική αντίληψη.  Πιστεύουν ότι αυτοί, οι οποίοι έκαναν επάγγελμα την πολιτική με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα επικρατήσουν.
Είναι στο χέρι μας λοιπόν να αλλάξουμε την νοοτροπία αυτήν. Δεν πρέπει να αφήσουμε όλους αυτούς που από την θέση που μας διοίκησαν, μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάντια, να μας «ξανασώσουν», για μια ακόμα φορά. Εμείς θα δώσουμε μάχη για να έχουν οι πολίτες την επιλογή να ψηφίσουν άφθαρτους ανθρώπους. Η ελπίδα είναι μπροστά σας. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από την ψήφο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου