Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Για το «ΔΕΟΝ» . . . της αληθειας

Ζαβέρκος Αντώνης
Για μια ακόμα φορά οι ειδήμονες μιλάνε σ’ αυτόν τον τόπο. Ο φαφλατισμός δεν είναι παράνομος, είναι κουσούρι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει και να Παράσχ-ει δεκανίκια. 
Η συνεδρίαση όντως έληξε, αλλά μετά την ψηφοφορία κατά την οποία υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής μου κατά της κας Φαρίνης – Βρετάκου Ευαγγελίας, προέδρου της Τουριστικής Εταιρίας Θερμαϊκού ΑΕ, λόγω της ανικανότητας και της ανεπάρκειας της. Το αποτέλεσμα ήταν 5 υπέρ της μομφής, 4 κατά και 1 λευκό.
Καταστατικό ΤΕΘ ΑΕ
Ας ενημερωθούν λοιπόν ότι, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΤΕΘ ΑΕ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος εκλέγεται από το Διοικητικό Συμβούλιο και ας σταματήσουν επιτέλους να παραπληροφορούν τον κόσμο. 
Πραξικοπηματική ήταν η πρόθεση της κας Φαρίνης και του Δημάρχου - που παρενέβαινε συνέχεια μαζί με την κα Ζαριφέ : α) να αρνηθεί την 2η υποψηφιότητα για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου κου Καριώτη και β) να αρνηθεί την συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσα. Εκτός όμως από τις παράλογες επεμβάσεις του Δημάρχου, υπήρχαν και κάποιοι εξωφυλαρούχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και αρχηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να συμπαρασταθούν τον Δήμαρχο, για να γίνουν αρεστοί σ’ αυτόν. Κανένας τους δεν άκουγε την ερμηνεία του νομικού συμβούλου και καθηγητού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης που παρευρισκόταν στην συνεδρίαση. ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΩΤΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; 
Και άντε οι εξωφυλαρούχοι είχαν πλήρη άγνοια της λειτουργίας της ΤΕΘ ΑΕ, η κα Φαρίνη επιτρέπεται να είναι αδιάβαστη σε μια εταιρία που θέλει να διοικεί; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
Σύμφωνα με το καταστατικό της ΤΕΘ ΑΕ μετά την καθαίρεση της προέδρου, χρέη αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος, και Διευθύνων Σύμβουλος ο εκλεγμένος από το ΔΣ κος Καριώτης. 
Όσο για την συνέχεια να περιμένετε την πρόταση που θα κάνει ο δήμαρχος – όπως ο ίδιος ανέφερε μετά την λήξη της συνεδρίασης – στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για αλλαγή όλου του ΔΣ της ΤΕΘ ΑΕ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ!

Ζαβέρκος Αντώνης
Αντιπρόεδρος της ΤΕΘ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου