Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ . . .

Η σημερινή κατάσταση στην χώρα μας είναι το αποτέλεσμα της κακοδιοίκησης, της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας και της έλλειψης ενός στοιχειώδους προγραμματισμού και σχεδιασμού. Σίγουρα δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα τα οποία δεν τους ενδιέφερε τίποτε άλλο παρά το πολιτικό τους μέλλον και το πρόσκαιρο συμφέρον τους. Οι περισσότεροι συνέδεσαν την πολιτική με την αταξία, τον παραλογισμό, την λαμογιά, το ξάφρισμα, την κακογουστιά και τα ψέματα και μπέρδεψαν τους πολιτικούς με τους πολιτικάντηδες. Όσοι έντιμοι αποφάσιζαν να ασχοληθούν με τα κοινά με πνεύμα μόνο της προσφοράς, το μύνημα που ελάμβαναν από τους περισσοτέρους ήταν ότι δεν έκαναν για την πολιτική. Μερίδιο ευθύνης, μεγάλο, έχουμε όλοι μας που τρέχαμε και ψηφίζαμε αυτόν που έδινε τα περισσότερα (είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό - συντεχνιακό) και δεν κυριάρχησε ποτέ η λογική του συνολικού - κοινωνικού οφέλους. 
Ευθύνες όμως έχουν και οι δανειστές μας οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι δείχνουν ξεκάθαρα ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξασφάλιση των χρημάτων τους. Εκβιάζουν με τον πλέον χυδαιότατο τρόπο τους πολιτικούς μας χωρίς ίχνος ευρωπαικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Αυτό κύριοι δεν είναι Ευρωπαικός Πολιτισμός, αυτό είναι βαρβαρική οικονομική επέλαση. Δεν έχει καμιά σχέση με Ευρώπαικό ιδεώδες. Λίγοι είναι και οι Ελληνες πολιτικοί που στέκονται στα όρια της αξιοπρέπειάς τους και δεν γίνονται τσιπλάκια των δανειστών μας.

Φιλέλληνες ή/= Ευρωσκεπτικιστές;
Υπάρχουν όμως φωνές και στάσεις από Έλληνες και ξένους πολιτικούς, που είναι εντυπωσιακές. Έχουν τα . . . "κότσια" και λέν τα πράγματα με το όνομά τους. Στο βίντεο παρακάτω (που αξίζει να δείτε) θα το διαπιστώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου