Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Δήμο Θερμαϊκού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δήμο Θερμαϊκού επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη.
Η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με το Δήμαρχο, Ιωάννη Αλεξανδρή, στο Δημαρχείο και ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στην περιοχή, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νέος καλλικρατικός δήμος. 
Επιπροσθέτως, είχε σύσκεψη με Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, καθώς και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων για τα ζητήματα που απασχολούν τους κλάδους δραστηριοποίησής τους. 
«Η επίσκεψη κάθε πολιτικής προσωπικότητας και μάλιστα με την ιδιότητα αρχηγού κόμματος κρίνεται αναμφισβήτητα πολύ σημαντική για το Δήμο και τους δημότες μας. Η συνάντηση με την κα Μπακογιάννη ήταν εποικοδομητική. Είμαι βέβαιος ότι, στο πλαίσιο του δυνατού, θα βρίσκεται στο πλευρό μας όταν αυτό κριθεί σκόπιμο», επεσήμανε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής. Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε ότι «ο Δήμος Θερμαϊκού είναι ένας δήμος εξαιρετικά δυναμικός, με δυνατότητες ανάπτυξης πολύ σημαντικές, με πάρα πολύ καλές προδιαγραφές και με ανθρώπους να συμβάλλουν σε αυτό. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη στήριξή μου σε εφικτά αιτήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου