Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τα τελικά αποτελέσματα του Β γύρου των Δημοτικών εκλογών έχουν ως εξής:

1ος Αλεξανδρής Ιωάννης 51,43% (9.138 ψήφοι)
2ος Μαυρομάτης Ιωάννης 48,57% (8.629 ψήφοι)
Δήμαρχος εκλέγεται ο κος Αλεξανδρής Ιωάννης 

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες και αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν κατάλαβαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν ότι η παράταξη μας ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ για ΟΛΟΥΣ με τον Γιάννη Αλεξανδρή μπροστά είναι η μοναδική αξιόπιστη επιλογή (από τους 2 μονομάχους του δευτέρου γύρου) για τον τόπο μας. 
Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν έναν έντιμο αγώνα τους 2 τελευταίους μήνες της προεκλογικής περιόδου, ανεξάρτητα το που ανήκαν. Θερμά συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη στάση τους στους κκ Οικονομίδη, Παραδείση, Μώραλη. 
Όσον αφορά αρκετούς φίλους μου που έκαναν λανθασμένες επιλογές (κο Παράσχου, κο Καπλάνη, κλπ), τους καλώ να συμπαρασταθούν τον δύσκολο αγώνα που μας περιμένει για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι το έργο της δημοτικής αρχής δεν αφορά μόνο τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά όλους τους δημότες. Η δημοτική Αρχή για να πετύχει τους στόχους της πρέπει να αξιοποιήσει όλους τους ενεργούς και ικανούς συνδημότες μας απ' οποιαδήποτε παράταξη και αν προέρχονται.
Στεφανίδης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου