Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Να σταματήσει να εκφοβίζει, να εκβιάζει και να απειλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους ο δήμαρχος Μηχανιώνας

Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και φέτος, ο κος Μαυρομάτης εκφοβίζει τους δημοτικούς υπαλλήλους αλλά και όσους συνεργάζονται με τον δήμο (προμηθευτές, συμβασιούχους, κλπ) ότι αν θα χάσει τις εκλογές, αυτοί δεν θα έχουν καλή μεταχείριση από την νέα διοίκηση. Μάθαμε δε ότι εξαναγκάζει πολλούς εργαζομένους να συμμετέχουν ως εκλογικοί εκπρόσωποί του στην εκλογική διαδικασία.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων, όπως το κάναμε σαν αντιπολίτευση στα 4 τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων και επιλογών τους. Τους καλούμε να μην φοβούνται και να μην ενδίδουν σε απειλές και εκβιασμούς και να κρατήσουν την αυτονόητη ουδετερότητα κατά την εκλογική διαδικασία. Όλοι οι δημότες και κυρίως οι εργαζόμενοι πρέπει να θυμηθούν ποιος πραγματικά είναι ο κος Μαυρομάτης Πρέπει να θυμηθούν ότι αυτός έσυρε εργαζομένους στα δικαστήρια για να μην νομιμοποιηθούν, αυτός εκμεταλλεύεται τους εργαζομένους δίνοντάς τους ψίχουλα των 300 ευρώ χωρίς ασφάλεια, αυτός αφήνει απλήρωτους για μήνες τους εργαζομένους του Δήμου. Πρέπει να θυμηθούν ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος που είχε καταγγελίες για το «εργασιακό μεσαίωνα» που υπάρχει στον Δήμο και ο μοναδικός Δήμος που σε έφοδο της Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ βρέθηκαν σωρεία παραβάσεων και περιμένουμε πλέον νέα πρόστιμα. Πρέπει τέλος να καταλάβουν ότι δεν έχει δημιουργήσει πραγματικές θέσεις εργασίας, αλλά απλά διαχειρίζεται με τον πιο απαράδεκτο και μίζερο τρόπο την ανάγκη των συνανθρώπων μας για μια αξιοπρεπή εργασία.
Εμείς ζητάμε την στήριξη των εργαζομένων και δηλώνουμε συμπαραστάτες τους στο σοβαρό έργο που επιτελούν. Τους θέλουμε δίπλα μας συνεργούς σε μια ειλικρινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Με εκτίμηση
Στεφανίδης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου