Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική συγκέντρωση στο cafe ΣΤΡΑΤΗΣ στην Μηχανιώνα


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Στεφανίδη Κυριάκου και των συνεργατών του στο cafe ΣΤΡΑΤΗΣ το Σάββατο 30-10-2010.
Μίλησε ο κος Στεφανίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην αδιαφορία, την αναποτελεσματικότητα η και την ανειλικρίνεια της σημερινής Διοίκησης του Δήμου η οποία είναι υπεύθυνη για την οπισθοδρόμηση, την υψηλή ανεργία, την έλλειψη προοπτικής για το μέλλον. Συγκεκριμένα ο κος Στεφανίδης αναφέρθηκε ότι η διοίκηση του κου Μαυρομάτη, όχι μόνο δεν μπόρεσε να φέρει ανάπτυξη, αλλά ούτε τα χρήματα των δημοτών να προστατεύσει.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος κος Αλεξανδρής Ιωάννης, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στο έργο του και κατόπιν ανέπτυξε τις θέσεις του για το νέο Δήμο.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι : κκ Κελεσίδου Χριστίνα και Σπαθής Παναγιώτης (υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι) ο κος Ασθενίδης Θέμις και ο κος Μπάρμπας Κώστας (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Θερμαικού), η κα Αστεριάδου Πόπη και ο κος Μπαλασάς Χρήστος (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Επανομής) ο κος Σαραφίδης Στέλιος, η κα Φερβελή Αλέκα, ο κος Παολινέλης Χρήστος και ο κος Λιόλιος Αρίστος (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μηχανιώνας) και ο κος Ασημόπουλος Ανδρέας, ο κος Νακόπουλος Γιάννης και η κα Μαρίτσα Μαριάνα (υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Μηχανιώνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου